Translate

andie.wicaksono.net. Diberdayakan oleh Blogger.

Selasa, 21 Februari 2012

My company get the Award, congrats!

| | 0 komentar

Baru saja menerima official letter dari sebuah lembaga bernama Business Initiative Directions (BID) dengan alamat Madrid (Spain), yang menyatakan bahwa:

"On the basis of IQS regulations and criteria of the QC 100 Total Quality Management Model, your company "CV Wicaksana Jaya Abadi" has been designated to receive the IQS Award in the GOLD CATEGORY in New York"
(Buset perusahaanku dah kedengeran sampe Spain! Kita ngapain aja ya disana? :p )

Those companies selected are leaders in their areas,their countries or large corporations which demonstrate excellence within each designated sector,increased market share, improved result, as well as sustainability.

The award presentation will take place during Intl Quality Convention in NYC, May 27&28, 2012, in the spectacular Ballroom of NY Marriott Marquis, in the center of manhattan.
(Dapet 2 hari nginep di Marriot NYC Cuy,ajiiib!)

This prestigious award, given to leaders by leaders, is sponsored by 26 media publication (www.imarpress.com), all oriented towards change and market trends, focused on innovation, growing brands, technology, new products, business news and finance"
(Wah, keren banget!)

Gala Dinner and Awards Ceremony will take place at the Marriott Convention Hall, 1535 Broadway, NYC.
(Cool!)

(Lah,koq dibawahnya ada tulisan: )
Payment of the participation cost of 3,900euros must be made by your company, prior to May,28,2012.
(70juta, duit e mbahmu? :p)

Dikirim dgn cap pos asli dari Spain, di prin dgn kertas kualitas setara lembar sertivikat2. Sangat meyakinkan! :P
(Foto terlampir)
Jadi penasaran dengan apa itu BID,langsung deh gugel, ternyata:

"ini scam!"
◦.. ωªª=D ĸªª=D ĸªª=D ĸªª=D ..◦

Sy baca di beberapa sumber, diterangkan bahwa ini tipu-tipu yang ga ada manfaatnya. Masih ada juga yah orang2 nyari duit dengan cara beginian.

So, be careful guys! Jangan tertipu dan silau dengan proposal dari luar,meski keliatannya meyakinkan.

Tips:
jangan mau bayar apapun kalo kamu dapat award,harusnya mereka yang bayar semua biayanya.

Yah,makasih deh buat yang udah cape2 bikin surat dan memberi award/penghargaan buat perusahaan kami, jauh-jauh loh ngirim surat dari spain (bermodal prangko 0,85cent :p )

"we're appreciated that, whoever you are,thank you. But, no thanks! :D"

0 komentar:

Recent Posts

Footer

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance